“Je gaat met de tijd mee of de tijd gaat aan jou voorbij”

Johann Gruber (1881 – 1964, vrije vertaling)

Ontwikkeladvies

“Du gehst mit der Zeit oder du gehst mit der Zeit” een gevleugelde quote waarmee ik ben opgegroeid en welke toegeschreven werd aan mijn overgrootvader Johan Gruber (1881 – 1964). Vrij vertaald betekend deze zoveel als “Je gaat met de tijd mee of de tijd gaat aan jou voorbij”.

Kortom ontwikkelen en blijven ontwikkelen is van alle tijden. Zelfs al behoor je tot de kleine percentage van de beroepsbevolking dat nog steeds in het oorspronkelijke beroep werkzaam is ontkom je er niet aan.

Subsidie ontwikkeladvies

In tijden waar alles om ons hen steeds sneller verandert is het belangrijk om regelmatig stil te staan bij jouw ontwikkeling en doelen voor de toekomst. Een noodzaak die ook door het ministerie van Werk en Sociale zaken gezien wordt. In het kader van het brede steun-en herstelpakket zijn opnieuw 50.000 ontwikkeladviezen beschikbaar gesteld worden voor iedereen binnen de beroepsbevolking (van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd).

Op=Op

Per 1 december is het voor mij weer mogelijk om jou voor dit volledig gesubsidieerde ontwikkeladvies aan te melden. Mocht je geïnteresseerd zijn wacht dan niet te lang want ook deze keer is OP=OP van toepassing. In augustus waren 22.000 ontwikkeladviezen binnen een maand vergeven. Ook al twijfel je of dit voor jou passend is, neem nog vandaag contact op (via contactformulier of WhatsApp) zodat wij deze twijfel kunnen bespreken en je straks niet achter het net vist.