“Wees jezelf er zijn al zoveel anderen.”

– Oscar Wilde (vrije vertaling)

Ik ben Rosi Gerritsen, oprichtster van MENS Kracht Kapitaal. Ik geloof namelijk dat de kracht van de mens het grootste kapitaal is dat men kan hebben.

Ik ben opgegroeid in een dorp in Oostenrijk, een hiërarchisch land. Ook binnen ons huishouden, met meerdere gezinnen, was er een hiërarchie. Zo was mijn opa vertrouwenspersoon en adviseur van de dorpelingen. Mijn oma de manager van het huishouden. Mijn ouders deden de operationele werkzaamheden op onze boerderij. Ieder gezinslid had zijn verantwoordelijkheden, ook de kinderen. Binnen deze hiërarchische gezinsstructuur heerste een vrije geest. Dit maakte het voor mij mogelijk om mij te ontwikkelen zoals ik ben, om in mijn eigen kracht te staan. Mij te laten inspireren door mannen en vrouwen die in hun kracht staan. Mijn dromen te verwezenlijken, ondanks wat anderen ervan vinden.

Dit klinkt makkelijker dan het daadwerkelijk was. Om te komen waar ik nu ben heb ik flinke hobbels overwonnen. Mijn kennis, ervaring en nieuwsgierigheid hebben mij geleid naar de ontwikkelingsmentor, met specialisatie Hoog gevoeligheid, die ik ben. Een ontwikkelingsmentor die weet wat jij doormaakt. Die naar jou luistert, voelt wat jij voelt en ziet wat dat met jou doet. Door verschillende technieken toe te passen weet ik precies hoe ik jou verder kan helpen. Zodat jij, net als ik, verder kan met een rugzak vol met ervaring en kennis. Waarbij de overbodige ballast liefdevol is losgelaten.

Het is te veel om op te noemen wat ik allemaal heb gedaan. Dat vertel ik je graag tijdens onze persoonlijke kennismaking. Een kleine greep van opleidingen wil ik je wel alvast geven:

  • Socratische coaching
  • NLP (Neurolinguïstisch programmeren)
  • RET (Rationeel emotioneel training)
  • Interpersoonlijke coaching
  • Casemanager
  • Jobcoach en reïntegratiedeskundige
  • Verzuimadministratie

Ik maak graag persoonlijk kennis met je. Wil jij dat ook? Dan nodig ik je graag uit om vrijblijvend een afspraak met mij te maken.

Hartelijke groet,

Rosi